Τι ΄χες Γιάννη ; Τι ΄χα πάντα !

Από Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών:

«Ο ρόλος των βαστάζων και αβανταδόρων του Λαναρά αποκαλύπτεται στο πρόσωπο του προέδρου της ΓΣΕΕ και των συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης που πλέον δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, αρκεί να κρατήσουν έξω από το «παιχνίδι» την ΟΕΚΙΔΕ και ταξικούς συνδικαλιστές που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά τους».

Η καταγγελία γίνεται με αφορμή την στάση και τον ρόλο των παραπάνω συνδικαλιστών, στην προσπάθεια να χρηματοδοτηθεί εκ νέου ο κ. Λαναράς, με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου και όχι να βάλει το χέρι στη τσέπη ο επιχειρηματίας, δηλαδή, με λεφτά του ελληνικού λαού.

Πρέπει οι εργαζόμενοι να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα, να απομονώσουν τους αβανταδόρους του κ. Λαναρά, που είναι οι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ – ΓΣΕΕ, να δουν ποιοι είναι οι φίλοι τους και ποιοι οι εχθροί, να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους για να μην γίνει καμία απόλυση, να πληρωθούν τα δεδουλευμένα, να μην κλείσει κανένα εργοστάσιο, να απαιτήσουν δουλειά με δικαιώματα και με τις υπάρχουσες εργασιακές σχέσεις.
Τέλος, να συσπειρωθούν στην Ομοσπονδία τους, για να πετύχουν τους στόχους τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: