«Πρόταση ΑΕΚ σε Εκι»

Καλά ότι «σαβούρα» διώχνει ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ θα τη … μαζεύει;;;;

Και μετά της φταίει η διατησία !!!

29 Responses to «Πρόταση ΑΕΚ σε Εκι»

 1. Ο/Η rocean λέει:

  Είναι σαν το ΚΚΕ… Ότι σαβούρα πετάει, την παίρνουν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ… 🙂

 2. Ο/Η faros λέει:

  Χε χε rocean , πολύ καλό, χε χε !

 3. Ο/Η MZ λέει:

  @rocean
  ήταν η καλυτερα ατάκα πού άκουσα αυτη την εβδομάδα,Να ‘σαι καλά!!!
  @Φαρος
  εύστοχος…

 4. Ο/Η faros λέει:

  ΜΖ: Σε χαιρετώ, εύστοχο θεωρείς τον rocean, έ; Συμφωνώ … Εγώ απλά καταγράφω τις σκέψεις μου …

 5. Ο/Η MZ λέει:

  Φαρε:
  Eύστοχος εσύ,…γιατί «πονάει»!!!

 6. Ο/Η faros λέει:

  ΜΖ Καλημέρα σου , εντάξει χε χε !

 7. Ο/Η george λέει:

  Πάντως και το ΚΚΕ έχει πάρει σαβούρα. Βλέπε Λίανα, Ζουρλάρις …

 8. Ο/Η faros λέει:

  george: Σ΄ αυτό σου το σχόλιο … άσε … με στεναχώρισες … δεν ξέρω τί εννοείς.

  Έχεις πρόβλημα με την Κανέλη;;;;;; ίσως είσαι ο μοναδικός έλληνας, που …

  Σαβούρα η Κανέλη, η πρώτη ελληνίδα δημοσιογράφος των ειδήσεων ;;;
  Σαβούρα η Κανέλη της Νέμεσης, των ποιοτικών εκπομπών στις τιβι;;;
  george, με απογοητεύεις – όχι ότι δεν μπορείς να έχεις την άποψή σου, αλλά για την Κανέλη δεν το περίμενα, θα μπορούσες να πεις για μένα, θα το δεχόμουν …

  Υ.Γ. : Ο Ζουράρις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΚΕ
  (αν εννοείς ότι είχε μια συνεργασία τότε με τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας, θα σου θυμίσω ότι ήταν και αυτός από τους ριζικά αντίθετους με αυτούς, σε αντίθεση με κάποιους άλλους πασόκους και συνασπισμένους και φυσικά και νεοδημοκράτες που ήταν υπέρ … στην πορεία όμως έ, είδαμε που κατάληξε – είπαμε τα στερνά τιμούν τα πρώτα – όμως δεν μπορείς να ξέρεις για κανέναν … εσύ νομίζεις ότι αν πεις αύριο ότι έρχεσαι στο ΚΚΕ, εμείς θα σε διώξουμε γιατί πριν το κατηγορούσες ;;;;)

  Το ξανάγραψα, δύσκολο σε … μπλογκοσχόλια να πεις όλη την σκέψη σου και σωστά.

 9. Ο/Η george λέει:

  Η Κανέλλη για μένα αποτελεί έναν μαϊντανό ξερόλα, προκαλεί ηχορύπανση με τις φωνές της και κάπνα στις εκπομπές που συμμετέχει με το να φουμάρει συνεχώς, και ανακατεύει επικίνδυνα πατρίδα, θρησκεία, κομμουνισμό.

  Παραδέχομαι ότι είναι πνευματώδης και μάλιστα ήταν απολαυστικό το «trendy πρόεδρος σε emo κόμμα» που είχε πεί για τον Alexis.
  Δέχομαι επίσης ότι κάποτε έκανε ποιοτικές εκπομπές.

  Το παρελθόν όμως κάποιου δεν τον αγιοποιεί για πάντα. Όσο για τη Νέμεση δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, χώρια που συνεχώς κατηγορεί τα ΜΜΕ στα οποία η εν λόγω καυγαδίζει συνεχώς.

 10. Ο/Η faros λέει:

  Εντάξει έχεις την άποψή σου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα …

  Πες μου μόνο, αν θες, εκτιμάς κάποιον βουλευτή ή στέλεχος του ΚΚΕ;;;

 11. Ο/Η george λέει:

  Μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής η κ.Παπαρήγα, ιδιαίτερα σε κάποιες προσωπικές συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο που μίλαγε και για άλλα πράγματα εκτος από πολιτική, κατάλαβα ότι πρόκειται για αξιόλογο άνθρωπο.
  Επίσης ο Σπύρος Χαλβατζής, η Ελπίδα Παντελάκη, και ο Σκυλακος μου είναι συμπαθής. Κάποιους βέβαια δεν τους ξέρω καθόλου.

  Το ΚΚΕ (και το κάθε κόμμα, οργάνωση, κράτος, λαός) έχει καλούς, μέτριους, και κακούς στις τάξεις του. Σημασία έχει να μην προβάλει τους κακούς όπως στην περίπτωση της Λιάνας ίσως επιεδή αυτή έχει τηλεθέαση. Εμένα πάντως με απωθεί.

 12. Ο/Η faros λέει:

  Α, κατάλαβα, george, είσαι άνθρωπος των χαμηλών τόνων, που σου αρέσει η έκφραση με απλά επιχειρήματα και βέβαια η αναφορά και σε άλλα θέματα εκτός της πολιτικής.
  Δεν σε αδικώ, κάποια χρόνια ίσως ήμουν και γω έτσι.
  Πάντως αν πρόσεξες και γω σε τούτο το μπλογκ βάζω και άλλα θέματα εκτός της πολιτικής, ειδικά είχα κάνει αρκετά ποστ για το Πάσχα.
  Μπορεί να διαφωνείς αλλά το Κόμμα (ΚΚΕ) δεν προβάλλει ιδιαίτερα ΚΑΝΕΝΑΝ γιατί για μας ΟΛΟΙ είναι ίδιοι από την Γενική Γραμματέα έως εμένα που είμαι ένα απλό μέλος σε μια παραμεθόρια περιοχή μακρυά από το κέντρο.
  Τώρα πάλι για την Λιάνα. Κατ΄αρχή να σου πω ότι είναι συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ, δεν είναι μέλος του πολύ περισσότερο στέλεχός του. Ότι είμαστε ικανοποιημένοι από αυτήν την συνεργασία, δεν το κρύβουμε, ελπίζω να μας το δικαιολογείς.
  Η προβολή της στην τηλεόραση γίνεται όχι με ευθύνη του Κόμματος, αλλά των ίδιων των καναλιών όταν κρίνουν αυτά ότι θα τους βοηθήσει στην τηλεθέαση – αν δεις όταν έχουν σοβαρά ζητήματα για συζήτηση απουσιάζουν παντελώς οι ΚΚΕέδες.
  Ξέρεις αυτοί (τα κανάλια) έχουν τα δικά τους κριτήρια …
  Δες πόσες φορές εμφανίζεται στον 902 …

 13. Ο/Η Λάμπρος λέει:

  Φάρε
  ο ΕΚΙ που θεωρείς σαβούρα εσύ και οι δικοί σου οι ποιοτικοί που προσκυνάνε τους Μαίληδες, είναι από πολύ σημαντική οικογένεια αριστερών στην Αργεντινή, με μεγάλους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες από τους λίγους ποδοσφαιριστές σε αυτό το επίπεδο στον κόσμο που εκφράζουν την πολιτική τους θέση.
  Ποδοσφαιρικά επίσης αν θέλεις πες μου έναν καλύτερο και στο ίδιο επίπεδο.

  Φάρε
  στον 902 σας για πες μου πόσες φορές εμφανίζονται οι άλλοι; μια από τα ίδια από την άλλη είσαστε.
  George
  Η Κανέλη είναι μεγάλη κομμουνίστρια, όπως πριν λίγα χρόνια ο Ζουράρις που τώρα λέει πως είναι νεκρό κόμμα το ΚΚΕ. Θυμήσου σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέει κι αυτή. Εχουν περάσει εκατοντάδες χιλιάδες από το ΚΚΕ, και όλοι καταλήγουν αντικομμουνιστές και χαφιέδες της πλουτοκρατίας. Διάβασε τα blogs των κομμουνιστών;;; και θα το διαπιστώσεις. Ο Λαός όμως άρχισε να βλέπει. Και να κρίνει…

 14. Ο/Η karioso λέει:

  «… η Κανέλη, η πρώτη ελληνίδα δημοσιογράφος των ειδήσεων ;;
  …. η Κανέλη της Νέμεσης, των ποιοτικών εκπομπών στις τιβι;;;»

  Προφανώς υπάρχουν και άλλες Κανέλη. Δεν εξηγείται αλλοιώς!
  Εγω πάντως ξέρω αυτή που ήταν παπαγαλάκι (και κολητή) της Λιάνη – Παπανδρέου, πνευματικό τέκνο του Χριστόδουλου κ.τ.λ κ.τ.λ.

 15. Ο/Η george λέει:

  Φάρε οι συνεργασίες με κάποιους που έχουν διαφορετικές απόψεις δεν είναι κατακριτέες, αλλά τότε γιατί μόνο με την Κανέλλη; Όπως είπα και πριν το τρίπτυχό της (πατρίς-θρησκεία-κομοουνισμός) μου φέρνει κάτι σε απριλιανούς απο τ’ αριστερά.

  Έχω και μια άλλη απορία, πολύ σωστά λες ότι το ΚΚΕ δεν προβάλλει κανένα και μάλιστα προχωρά και σε αντικαταστάσεις προσώπων. Αυτό είναι πολύ σωστό καθώς η μακροχρόνια παραμονή κάποιου σε θέση ισχύος συνήθως καταλήγει στη δημιουργία κλίκας και στην ασυδοσία.
  Το ίδιο θα έπρεπε να γίνεται κατά τη γνώμη μου και σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής. Π.χ. αν ένας υπάλληλος της πολεοδομίας είναι 15 χρόνια στην ίδια θέση είναι δυνατόν να μη λαδώνεται; Κάθε απόπειρα μετάθεσης ή αντικατάστασης (rotation στην ποδοσφαιρική γλώσσα μια που το post αφορά ποδόσφαιρο) όμως αντιμετωπίζεται από τα συνδικάτα σαν πλήγμα κατά των εργαζομένων αντί να επικροτείται. Κάνω λάθος;

  @Λάμπρος
  Θεωρώ οτι αυτοί οι άνθρωποι είναι τυχοδιώκτες και μπορεί αύριο να τους δείς ακόμη και στο ΛΑ.Ο.Σ. Νομίζω μάλιστα ότι ο Χαρίλαος Φλωράκης είχε κάποτε πεί πως «αριστερά της αριστεράς υπάρχει η ακροδεξιά».
  Σε κάθε κατάσταση υπάρχουν οι λεγόμενοι «πιστοί» αυτοί που δεν έχουν ιδεολογία, αλλά με χαρά υπηρετούν το όποιο αφεντικό τους τύχει. Αυτοί ποτέ δε χάνουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πολλούς απο το χωριό μου (κάπου στην Κρήτη) που έτρεχαν πίσω απ τον Πατακό, και μετά το 1974 αναγεννήθηκαν ως ΠΑΣΟΚσοσιοαλιστες …

 16. Ο/Η faros λέει:

  Τελικά Λάμπρε δεν μου είπες ακόμα αυτό που σε ρώτησα !
  Ξαναρωτάω λοιπόν : Πού και πότε χτύπησες ;;;

  karioso: Σωστά μάντεψες, υπάρχουν τουλάχιστον 12 … Λιάνες !!!

 17. Ο/Η faros λέει:

  george: Θα μου επιτρέψεις, καλημέρα κατ΄αρχή, να σε διορθώσω. Η πολιτική συνεργασιών του Κόμματος είναι πολύ παλιά – και αρκετές φορές δεν είχε επιτυχία, θα σου θυμίσω π.χ. την συνεργασία με τον Ιντζέ στην Θεσ/νίκη. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα, αν ψάξεις, θα βρεις.
  Σε παρακαλώ μην βάζεις ταμπέλες στον κόσμο, δεν βοηθάει. Επίσης δεν είναι κατακριτέο ούτε τα πιστεύω του καθενός, αν δεν χρησιμεύουν και δεν χρησιμοποιούνται σε βάρος του λαϊκού κινήματος.

  Επειδή συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου για τις αντικαταστάσεις όλων των στελεχών παντού, να διατυπώσω την άποψη ότι αυτό θα γινόταν πολύ καλύτερα αν είχαμε την ανάδειξη και την ανάκληση των στελεχων (παντού είπαμε) από Εργατικές Συνελεύσεις σε κάθε τομέα εργασίας ή περιοχής ή μονάδας.

 18. Ο/Η Λάμπρος λέει:

  karioso
  επειδή έχω την μεγάλη τύχη;;;να είμαι στην Α περιφέρεια Αθηνών, με δήμαρχο τον Νικήτα (αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση), θα σε πληροφορήσω πως στις προηγούμενες εκλογές η Λιάνα ψηφιζότανε μονοσταυρία. Ξέρεις τι σημαίνεια αυτό φαντάζομαι έτσι;

 19. Ο/Η faros λέει:

  Α ρε Λάμπρε, … Φωτεινέ Παντογνώστη !!!

  Προβλέπω ότι θα είσαι ο επόμενος … Πάπας !!!

  Καλή επιτυχία.
  (πάρε μαζί σου και το φίλου σου τον … Δραγασάκη)

 20. Ο/Η george λέει:

  Εντάξει Φάρε να μη βάζω ταμπέλες δεν είναι σωστό. Παρ’ όλ’ αυτά ο τυχοδιώκτης είναι για μένα επικύνδυνος και στην Ελλάδα (λόγω της παιδείας μας κάλλον) αυτοί οι τύποι ευδοκιμούν.

 21. Ο/Η Λάμπρος λέει:

  Φάρε
  εκεί που δεν πίπτει λόγος, πίπτει χυδαιολογία και βρωμιά.

  Δεν πειράζει θα το αντιπαρέλθω με επίθεση σε πολιτικό λόγο…

  Διάβασε το κείμενο για την Θράκη που σε ενδιαφέρει.
  http://www.avgi.gr/cgi-bin/hwebpressrem.exe?-A=490006&-w=&-V=hpress_int&-P

  Τώρα για τον Δραγασάκη τι να σου πω. Θέλει τουλάχιστον την μισή σας ΚΕ ή σε απλά μέλη 300 με 350 για αρχή τουλάχιστον…

 22. Ο/Η faros λέει:

  Τυχοδιώκτες , george , υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Δες π.χ. που κατάντησε ο μεγάλος φίλος του Συνασπισμου Γκορμπατσόφ. Δεν είναι σωστό να μιλάμε αόριστα γι αυτό …
  Π.χ. εγώ θα σου προτείνω να δεις το ποιόν και τα σχόλια του … παραπάνω Λάμπρου για να δεις τι ακριβώς θα πει … τυχοδιωκτισμός, άσε που νομίζει ότι θα ασχοληθεί κανείς με μια εφημερίδα που μόνο προβοκατόρικη θα την χαραχτήριζε κανείς …
  Και όποιος θέλει για την Θράκη ας έρθει να με βρει να τον ξεναγήσω … το ξανάπα δεν είμαι κανένα νιάνιαρο …

 23. Ο/Η george λέει:

  Τελικά Φάρε παρατηρώ πολλά «κόκκινα» blogs τα οποία εκτός από το ΚΚΕ προβάλουν και κάποια ποδοσφαιρική ομάδα. Ξέρεις αυτό με κάνει να σκέπτομαι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι απλά φανατικοί, και ψάχνουν κάτι να ταυτιστούν μ’ αυτό.
  Δυστυχώς ο φανατικός δεν έχει κρίση. Θέλει να κερδίσει η ομάδα του, το κόμμα του, κλπ, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν έπεξε καλά η ομάδα, αν έχει τις σωστές θέσεις το κόμμα.

  ΥΓ. Σαν φανατικούς εννοώ αυτούς που προβάλλουν σημαίες με την ΠΑΟΚΑΡΑ, Παναθηναϊκάρα, και κάθε άλη (σαχλαμ)άρα, με σημαίες, λάβαρα και ιαχές.

  ΥΓ2. Στο στρατό διάβαζα (μεταξύ άλλων) το βιβλίο «Ο Φανατικός» που στο εξώφυλλο είχε και ένα σφυροδρέπανο μεταξύ άλλων, θέλοντας να τονίσει πως φανατικοί υπάρχουν σε όλες τις ιδεολογίες. Ο λοχαγός μου που το είδε μου έβαλε τις φωνές «ρε, μπας κι είσαι κουμμουνιστής» μου φώναξε, και έφαγα 4 μέρες κράτηση γιατί διάβαζα σε ώρα που δε θυμάμαι τι ακριβώς έπρεπε να κάνω …

 24. Ο/Η faros λέει:

  Φίλε george, νομίζω το ξαναείπαμε, όλοι μας – εγώ σίγουρα, εσύ δεν ξέρω … – έχουμε τα ελαττώματά μας. Άλλος το ποδόσφαιρο, άλλος τις βόλτες, άλλος τις «συντροφιές», άλλος τη θρησκεία κλπ. κλπ.
  Λέει μια παροιμία, αγάπα τον φίλος σου με τα ελατώματά του …
  Εγώ λέω, δέξου τον συνομιλητή σου με τα ελατώματά του …

  Είναι σίγουρο ότι ο καλός, ο σωστός Κομμουνιστής, δεν έχει κανέναν απολύτως φανατισμό (εκτός ίσως της μεγάλης του θέλησης για μια καλύτερη κοινωνία).

  Φαντάζομαι έχεις ήδη διαπιστώσει τις πάρα πολλές δικές μου αδυναμίες …
  Ίσως γι αυτό δέχομαι και των αλλονών;;;;;;; Ίσως … δεν ξέρω …

 25. Ο/Η freedomlog λέει:

  Φάρε δεν εννοώ ότι είσαι φανατικός με το να μιλάς για ποδόσφαιρο, αυτός λέγεται φίλαθλος. Ο φανατικός είναι αυτός που ταυτίζει τον εαυτό του με ομάδα, θρησκεία, κόμμα, ιδεολογία, ακόμα και προϊόντα, χωρίς να εξετάζει σωστά και λάθη.
  Αυτούς κατακρίνω γιατί συνήθως είναι τυφλοί και, δυστυχώς, επικίνδυνοι.

 26. Ο/Η Λάμπρος λέει:

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!

  Ο ΦΑΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ

  Ο Κομμουνιστής δεν έχει κανέναν φανατισμό…

  Σωστότατο…δείτε ένα blog κάποιου σύντροφου κομμουνιστή, και θα το διαπιστώσετε faros.wordpress.com
  διαβάστε προσεχτικά τα post και τα σχόλια τα δικά του και των δικών, και θα δείτε με πόσο δημοκρατικό και προοδευτικό τρόπο και σίγουρα ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ αντιμετωπίζουν την άλλη άποψη…

  Ευχαριστούμε Φάρε για τα σοφά σου λόγια…

 27. Ο/Η faros λέει:

  Εντάξει , freedomlog, το έκανα !!!

  Ευχαριστώ πολύ !

 28. Ο/Η faros λέει:

  Α, να πω και το εξής :

  Οι φανατικοί είναι σίγουρα επικίνδυνοι (αφού είναι τυφλοί), δες παραδείγματος χάριν τις απαντήσεις του «φίλτατου» Λάμπρου !!!
  – και πόσο τυφλές είναι, και πόσο επικίνδυνες …- και η πλάκα είναι ότι δεν το καταλαβαίνει … (ως είναι φυσικόν !)

 29. Ο/Η Λάμπρος λέει:

  Φάρε
  στο post με θέμα ο ΜΕΤΕΩΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ να βάλεις τις απόψεις σου. Αλλά λές εδώ, αλλά εκεί, άλλα πάνω, άλλα κάτω…δλδ το βασικό χαρακτηριστικό του οπορτουνισμού κατά Μαίλη…
  Μπας και κόλλησες τίποτε, γιατί σέρνει και μια ίωση αυτό τον καιρό. Να σε δει το γραφείο πόλης να σου δώσει κάτι, σε αντιοπορτουνιστικό, θα γίνεις καλά σε λίγες ημέρες. και να διαβάζεις ΚΟΜΕΠ. Είναι ισχυρό αντίδοτο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: