Τα παιδία … μαλώνει!!!

«Τα παιδία … μαλώνει» (!!!)
Όμως, όπως δείχνει η ζωή, στα βασικά, τα βρίσκουν !

Ένα από αυτά τα βασικά, είναι, ότι στη προχτεσινή συγκέντρωσή τους (Θεός να την κάνει συγκέντρωση !!! – τρόπος του λέγειν – που λέει ο λόγος, δηλαδή), της ΓΣΕΕ εννοώ, στο Πεδίον του Άρεως ήταν ΟΛΟΙ τους εκεί!

Η κ. Διαμαντοπούλου της γνωστής «ευελφάλειας», ο κ. Πρωτόπαπας με τη γνωστή «ευδόκιμο» θητεία στο υπουργείο Εργασίας (;), ο κ. Πολυζωγόπουλος αυτός ντε με την «μεγαλόσχημη» συμφωνία με τους βιομηχάνους για 7 δεκάρες του ευρώ λεγόμενη «αύξηση» στα μεροκάματα, ο κ. Μανώλης της ΝΔ και γνωστός … τηλεπαραθυράκιας!

… και από κοντά να δίνει το … «αγωνιστικό» του παρόν και ο Mr. Alexis, άρτι αφιχθείς από τας … Ευρώπας, ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι που έβγαζαν λόγους όσοι υπόγραψαν πριν λίγες μέρες το 1 ευρώ «αύξηση» για τον εργάτη – αυτούς που λίγο πριν τους είχε … κατακεραυνώσει – καταγγείλει …

Τελικά, ήταν όλοι – όλοι;;;;;;;;

Όοοοοοοοοοοοοοχι !!!

Έλειπε, ένας !!!

Ο κ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ !
Αλλά αυτός δεν ήταν ανάγκη να είναι εκεί!
Ήταν οι συνομιλητές του στον «κοινωνικό διάλογο» …

40 Responses to Τα παιδία … μαλώνει!!!

 1. Ο/Η ΑΧΙΛΕΑΣ λέει:

  ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΑΡΕ ΜΟΥ. ΕΛΕΙΠΕ Η ΑΛΕΚΑ… ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΟΙΟΤΕ!!! (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!)
  ΕΠΗΓΕ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΟΥ … ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ…

 2. Ο/Η ΑΧΙΛΕΑΣ λέει:

  Οι θάνατοι δεν προβληματίζουν κανένα!

  Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ*

  Εξι μέρες μετά τη σύλληψη και προφυλάκισή του από τον ανακριτή Πάτρας για παράβαση του κ. περί ναρκωτικών, στις 11 Φεβρουαρίου 2008 το πρωί ο Φ.Α. έκανε αιμόπτυση μέσα στο κελί του στην γ’ πτέρυγα της δικαστικής φυλακής Κορυδαλλού. Μεταφέρθηκε στο γειτονικό νοσοκομείο κρατουμένων όπου και κρατήθηκε χωρίς να προκύπτει ότι έγινε κάποια διάγνωση ή αντιμετώπιση της αρρώστιας του. Το ίδιο βράδυ ακολούθησε δεύτερη μεγαλύτερη αιμόπτυση οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του. Σύμφωνα με το ιατρικό πιστοποιητικό του θανάτου του, «διαπιστώθηκαν εκτεταμένες σκιές στους πνεύμονες, ίκτερος και ηπατική ανεπάρκεια».

  Ο Φ.Α. ήταν μόνο 30 ετών (γενν. 1978), ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά και ήταν η πρώτη φορά που φυλακιζόταν. Την ίδια ημέρα του θανάτου του, η μητέρα του περίμενε στο επισκεπτήριο του Κορυδαλλού για το πρώτο της επισκεπτήριο και εκεί την πληροφόρησαν για τον θάνατο του παιδιού της.

  Ο θάνατος του Φ.Α. δεν «χρεώθηκε» στον αριθμό των θανάτων κρατουμένων στη φυλακή, αφού διαπιστώθηκε από ένα εξωτερικό νοσοκομείο, έστω κι αν η μεταφορά πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν και κανένα νοσοκομείο δεν τον περιέθαλψε και επομένως δεν έγινε ΕΔΕ για να καταλογιστούν ευθύνες για την εγκληματική ολιγωρία.

  Ο αυξανόμενος αριθμός των θανάτων κρατουμένων στη φυλακή δεν φαίνεται να προβληματίζει την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, που προσπαθεί με αλχημείες να ελαφρύνει τα στατιστικά στοιχεία σε ό,τι αφορά τους θανάτους κρατουμένων. Και κατά τα άλλα, ο αριθμός των επισκεπτών ιατρών για τη δικαστική φυλακή Κορυδαλλού παραμένει ο ίδιος, δηλαδή δύο γιατροί, από τους οποίους μόνο ο ένας αγωνίζεται, με νοσοκόμους και βοηθούς τους ίδιους τους κρατούμενους και με φαρμακευτική αγωγή… το ντεπόν, παρά τον αναφερόμενο απ’ όλες τις πλευρές υπερπληθυσμό της (τριπλάσιος από τον προβλεπόμενο).

  Αντίθετα, η ενδυνάμωση της «ασφάλειας της φυλακής» με την εξαγγελία της πρόσληψης 500 σωφρονιστικών υπαλλήλων φαίνεται να είναι το μοναδικό τους μέλημα…

  Η περίπτωση του Φ.Α. που οδηγείται, χωρίς να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του προηγουμένως, να συμβιώσει με άλλους τέσσερις κρατούμενους σε κελί στην γ’ πτέρυγα της φυλακής του Κορυδαλλού δεν είναι η μόνη. Κανένας ιατρικός έλεγχος ή εξέταση δεν γίνεται όταν κάποιος πηγαίνει να κρατηθεί στη φυλακή, αντίθετα με τα όσα υπαγορεύει ο ισχύων σωφρονιστικός κώδικας. Καμιά ιατρική εξέταση δεν έγινε άλλωστε στους συγκελίτες του μετά τον θάνατό του, παρ’ όλο που έγινε γνωστό ότι έπασχε από μολυσματική ασθένεια, ούτε -πόσω μάλλον- στους κρατούμενους της γ’ πτέρυγας που αποτελείται κυρίως από εξαρτημένα άτομα, ιδιαίτερα ευάλωτα στις ασθένειες, που συνιστούν ομάδα υψηλού κινδύνου. Στην ίδια κατάσταση παραμένει και το κατ’ όνομα «νοσοκομείο» κρατουμένων και το γειτονικό «ψυχιατρείο» κρατουμένων, με δύο επισκέπτες γιατρούς, ενώ η πρόταση ένταξης της φυλακής στα εθνικά προγράμματα υγείας και ενιαίας αντιμετώπισης κοινωνίας και φυλακής παραμένει αναπάντητη. Ολα αυτά βέβαια συμβαίνουν δυστυχώς γιατί η ασφάλεια των φυλακών και η καταστολή αποτελούν τη μόνη προτεραιότητα των κρατούντων για το χώρο της φυλακής, όπου εκεί εκτός από τη νόμιμη στέρηση της ελευθερίας θεωρείται θεμιτό ότι θα πρέπει να επιβάλλεται στους κρατούμενους και η στέρηση του δικαιώματος στην περίθαλψη και τη φροντίδα της υγείας -αγαθά που απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες όταν είναι ασθενείς- σαν μια επιπλέον τιμωρία που θα πρέπει να εκτίσουν σωρευτικά μαζί με την ποινή τους…

  Και η λίστα των θανάτων μεγαλώνει… μαζί με την αγανάκτηση και την απόγνωση των φυλακισμένων.

  *Δικηγόρος

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ…
  ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΞΑΛΟΥ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!
  ΡΕ ΦΙΛΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ-ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΛΟΙΘΩΜΑΤΩΝ… ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΑΙΛΗ Κ.Λ.ΠΩΝ….

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 03/05/2008

 3. Ο/Η ΑΧΙΛΕΑΣ λέει:

  Όταν κατάσχεται το σπίτι του γείτονα…
  …θα κατασχεθεί και το δικό σου!
  150.000 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί‏
  . . .
  Γράφει η ΕΛΕΝΗ ΔΟΞΙΑΔΟΥ
  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
  . .
  Υπολογίζεται ότι 150.000 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί από χρέη στις τράπεζες οι οποίες ληστεύουν τον ιδρώτα του λαού με τα υπέρογκα επιτόκια και τα πανωτόκια.
  Η πρόταση νόμου ΠΑΣΟΚ κινείται προς μια σωστή κατεύθυνση αλλά είναι άτολμη. Πρέπει να τεθεί όριο στο να ζητάει όλο το οφειλόμενο ποσό η τράπεζα μετά από μια τετράμηνη καθυστέρηση πληρωμών. Δεν μπορεί να είναι το επιτόκιο δανεισμού 2% περισσότερο από το επιτόκιο καταθέσεων ανά τράπεζα. Επίσης οι εταιρείες κατασχέσεων είναι φιλαράκια των υπουργών της ΝΔ.
  Μάλιστα προς ντροπή τους οι εργαζόμενοι σ’αυτές τις τράπεζικές εταιρίες κατασχέσεων φέρονται απάνθρωπα στους πολίτες. ΄Οπως απάνθρωπα φέρονται οι ελεγκτές του ΜΕΤΡΟ σε όσους φουκαράδες συλληφθούν χωρίς εισητήριο. Μάλιστα προχτές σε ένα σταθμό προπηλάκιζαν μια έγγυο γυναίκαι…..οι νομοταγείς ελεγκτές…
  Απάνθρωπα επίσης φέρονται οι δημοτικοί αστυνόμοι, οι οποίοι αφού φίλησαν κατουρημένες ποδιές και τους «χάιδεψε» η Νικήτα της Αθήνας τώρα προπηλακίζουν κάθε μέρα τους οικονομικούς μετανάστες στην περιοχή συντάγματος Μοναστηρακίου.
  Απάνθρωπα επίσης φέρονται οι διευθυντές κάθε επιχείρησης αφού εκβιάζουν τις εργαζόμενες να γίνουν ερωμένες τους για να συνεχίσουν να μην απολυθούν…και κανείς δεν νοιάζεται που οι Ζαχόπουλοι είναι τόσοι πολλοί… Αλήθει γιατί ο Ζαχόπουλος δεν έχει συλληφεί ακόμα για εκβιασμό και μαστροπεία?
  Μάλιστα ζούμε μέρες κατοχής αφού ο Δήμος Πεντέλης, ο Δήμος Νίκαιας κλπ. Μοίρασαν συσίτια για τα Χριστούγγενα . Σκέφτηκε κανείς από τους κυβερνώντες πώς περνούν οι άλλες, οι πολύ περισσότερες, για το 30% των ελληνικών νοικοκυριών και το 60% των συνταξιούχων που παίρνουν συντάξεις πείνας κάτω από τα 600 ευρώ;
  Το θέμα δεν είναι αν ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκανε καλή ή κακή προετοιμασία για την ανθρωπιστική βοήθεια που μοίρασε. Δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα σήμερα να πεινάνε οι μισοί πολίτες.
  Γι’αυτό φταίει και η πολυδιάσπαση της κεντροαριστεράς και ειδικά η προδοτική συμπεριφορά της ηγεσίας του ΚΚΕ που είναι το δεκανίκι του Κώστα Καραμανλή. Λέτε ο Καραμανλής να έχει τάξει πλούσιο γαμπρό στην Αλέκα Παπαρήγα τη χήρα του Περισσού και τον στηρίζει καθημερινά;
  Αγαπητέ συμπολίτη τώρα παίρνουν το σπίτι του γείτονα αύριο το δικό σου…
  Μη μένεις άπραγος…
  ————————–

 4. Ο/Η faros λέει:

  Α ρε Αχιλέα, κρίμα το … όνομα που χρησιμοποιείς …

  Γιατί τόσο μένος ενάντια στο ΚΚΕ και την σ. Αλέκα ;;;;;;;;;;;;

  Πρέπει οι κομμουνιστές να σου κάναν μεγάλο κακό για να επιτίθεσαι με τόσο μίσος και χυδαιότητα !!!

  Φαντάζομαι να μη θέλεις να πέσω τόσο χαμηλά και να σου απαντήσω κατάλληλα …

 5. Ο/Η guerillera λέει:

  τελικα πάλι «μονοι» οι εργαζόμενοι στη «διασπαστικη» πορεία του ΠΑΜΕ… χωρίς όλους αυτούς… δίχως τους οποίους δεν είναι δυνατό να γιορτάσεις μια Πρωτομαγια της προκοπής!! Χωρις όλους αυτους να σου κρατανε το πανο… δε μπορεις να παλέψεις για εργασιακα δικαιώματα…..

  Παλι μόνοι οι εργαζόμενοι!
  Μαλλον «πιο καλή η μοναξιά» των χιλιάδων εργαζομένων!

 6. Ο/Η Λάμπρος λέει:

  Αλήθεια Φάρε, μήπως γνωρίζεις γιατί η Αλέκα δεν θα συναντηθεί με τον Φιντέλ;
  είναι δική της επιλογή; Γιατί μαθεύτηκε πως ο Φιντέλ γουστάρει τρελά Τσίπρα, και δεν θέλει να την φέρει σε δύσκολη θέση…

  Επίσης Φάρε μου εσύ που είσαι εκεί στα βόρεια, γνωρίζεις ποιος είναι ο πρώτος Ελληνας κομμουνιστής δήμαρχος προπολεμικά ;;Θα σε παραδεχτώ δημόσια αν γνωρίζεις..

 7. Ο/Η laiko stroma λέει:

  Ήταν και οι επαναστατικές δυνάμεις της ριζοτσιπρικής νεπαλοαριστεράς που πέταξαν και 2,8 ντομάτες/second (βλ.ΚΟΕ)

 8. Ο/Η faros λέει:

  querillera: Λένε κάτι οι παλιοί «που μας πάνε 40.000 κερκυραίους μοναχούς» !!!
  Αυτό θα γίνει το νέο σλόγκαν «που πάμε με το ΠΑΜΕ χιλιάδες και χιλιάδες εργαζόμενοι μοναχοί» !!!

  Ρε Λάμπρε αφού το ξέρεις – δεν είναι δα και μυστικό, όχι μόνο ο Φιντέλ αλλά και ο Τσάβες και άλλοι προτιμούν Alexis-, τι με ρωτάς;;;;;;;

  όχι δεν το γνωρίζω, είπαμε είμαι μεγάλος, αλλά όχι και τόσο … δεν ζούσα … προπολεμικά!

 9. Ο/Η faros λέει:

  laiko stroma: Στην Αθήνα γιατί κατά δω είναι χρόνια τώρα ανύπαρκτοι !
  (σχεδόν πάντα πάνε να πιάσουν το … μαγιόξυλο)

 10. Ο/Η φουφουτος λέει:

  για τα τσαχλοκούδουνα των σχολιαστών του φάρου.απο ένα φίλο,
  του ΗΛΙΑ ΣΤΑΥΡΙΔΗ(οχι κκε)

  Η Πρωτομαγιά γιορτάσθηκε, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με ξεχωριστές συγκεντρώσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων τωνimage εργαζομένων. Το αξιοσημείωτο αυτού του εορτασμού είναι η διάσπαση του «επίσημου» μπλοκ δυνάμεων της ΓΣΕΕ, η οποία εκφράσθηκε και μέσα από εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Το κατά πόσον αυτή η διάσταση θέσεων αποτελεί ένα βαθύτερο ρήγμα ή εκφράζει αναγκαιότητες της τρέχουσας πολιτικής συγκυρίας θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

  Σε κάθε περίπτωση, την Πρωτομαγιά θα πρέπει να θυμόμαστε πέντε βασικά πράγματα:

  α. Για τους εργάτες, η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τον πάντα αναγκαίο αγώνα όλων των εργαζομένων από τα κάτω.

  β. Ο αρχικός στόχος της Πρωτομαγιάς αφορούσε τους αγώνες για μείωση της εργάσιμης ημέρας – σήμερα, με τα ευέλικτα σχήματα απασχόλησης, ο αγώνας έχει λάβει διαφορετικές πολυεπίπεδες διαστάσεις.

  γ. Ο αγώνας για τη μείωση της εργάσιμης ημέρας δεν είναι ένας μεμονωμένος αγώνας, αλλά ταυτίζεται με τον αγώνα ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση.

  δ. Ο αγώνας ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση είναι ένα ουσιαστικό –αλλά όχι το μοναδικό– μέρος του αγώνα ενάντια στον καπιταλισμό.

  ε. Ο αγώνας ενάντια στον καπιταλισμό συμβαδίζει πάντα με τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Και οι αγώνες αυτοί διεξάγονται πάντα σε εθνικό, σε περιφερειακό και σε παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ των τάξεων, των λαών και των κρατών που συμμετέχουν στην ιμπεριαλιστική αλυσίδα.

  Η ιστορία των τελευταίων 110 χρόνων δείχνει ότι οι αγώνες αυτοί έχουν πάντα διαφορετική σημασία και ένταση στις χώρες του κέντρου και της περιφέρειας, διαμορφώνοντας διαφορετικές προοπτικές για την επανασυσπείρωση της εργατικής τάξης την εποχή της γενικευμένης παγκόσμιας αντεπανάστασης.

 11. Ο/Η lambrini λέει:

  εδω που τα λάμε η λάμπρους έχει δίκιο.Η Αλέκα δεν είδε το Φιντελ για το παρακάτω.Τσαντίστηκε

  According to the EFE, Greek nationalists celebrated having prevented Macedonia’s entry into NATO today. At the root of this is the unresolved Athens-Skopje dispute over Macedonia’s name, which has been going on for 17 years now.

  The Greek press was unanimous, that Thursday, in calling the veto that prevented Macedonia’s entry into NATO a success, a decision that was confirmed today at the summit meeting that this military organization held in Bucharest.

  Above all else, the media underscored the intense pressures Washington brought to bear on the organization to have it accept Macedonia’s entry into NATO, and expressed a sense of nationalist pride in noting Athens did not yield to these pressures.

  As a headline of the Athenian newspaper Avriani announced, Bush’s blackmail did not go down well, but Kostas Karamanlis will go down in Greece’s history for the veto against Bush’s designs.

 12. Ο/Η lambrini λέει:

  Αλλο το μαρούλι(τρυφερό),άλλη η γρια κότα(σκληρή).Στην ομορφιά!!!(του Λάμπρου)

 13. Ο/Η Λάμπρος λέει:

  Ξέρεις γιατί δεν τον γνωρίζεις Φάρε;
  Γιατί δεν θέλουν να ξέρεις.

  Ρίξε μια ματιά http://www.avgi.gr/cgi-bin/hwebpressrem.exe?-A=488224&-w=&-V=hpress_int&-P

  Απορώ πάντως γιατί αυτός πχ ο σύντροφος είναι κομμουνιστής, και εμένα με ειρωνεύεσαι …

  Καλή σου νύχτα σύντροφε…

 14. Ο/Η faros λέει:

  φουφουτος: Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με όσα λες.

  lamprini: Δεν μας τα κάνεις και λίγο πιο … λιανά, τα αγγλικά μου είναι χάλια … πέρασαν τόσα χρόνια από τότε που τα μάθαινα…
  … μαρούλι … ποιον λες;;;;;;;;;;

  Λάμπρε , φίλε μου, όσο διαβάζεις Αυγή, θα μπερδεύεις την αλήθεια με το ψέμμα τόσο πολύ που θα βλέπεις τελικά τα πολιτικά πράγματα σαν να είναι παρασσάγγες μακρυά …
  Τί εννοείς «σε ειρωνεύομαι» … εσύ μόνος σου «καρφώνεσαι», εγώ φταίω ;;;;;;
  Δεν δηλώνεις πρώην μέλος του ΚΚΕ;;;;;;;;
  Δεν είσαι σήμερα με τους οπορτουνιστές;;;;;;;;
  Δεν έφτασες στο σημείο να μιλάς απαξιωτικά (… ιατρικά!!!) όχι μόνο για μένα αλλά και για το οικογενειακό μου περιβάλλον;;;;;;;
  Θες και τα ρέστα τώρα;;;;;;;;;;;

 15. Ο/Η csila λέει:

  Ανατροπή των ηγεσιών στίς φυλακές,ακόμα και με πολιτικές δολοφονίες!!!Παρτσαλίδης

 16. Ο/Η csila λέει:

  O εντεταλμένος χαφιές και οι απόγονοί του(Λάμπρε,Λάμπρε είσαι εδώ;;;)

 17. Ο/Η ΑΧΙΛΕΑΣ λέει:

  ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΦΑΡΕ . ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΜΟΥ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΓΚΟΡΤΖΟ. ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ … ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΖΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΡΧΕΤΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΟ ΚΡΥΒΩ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ) ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΗΣ … ΧΙΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .
  ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ .

 18. Ο/Η faros λέει:

  Η άποψή μου είναι ότι αυτοί που «φεύγουν» απ΄το Κόμμα, γίνονται οι χειρότεροι εχθροί των κομμουνιστών μέχρι το σημείο να … δεν έχει τέλος το μίσος τους …

 19. Ο/Η ΑΧΙΛΕΑΣ λέει:

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ CSILA ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ… ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΛΕΟΣ!!! ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΟ!!!

 20. Ο/Η faros λέει:

  Εντάξει Αχιλέα ίσως εκεί στην Κεφαλονιά το να αναπαράγεις την πιο χυδαία προπαγάνδα (Γερμανός, Καραμάνος, δεκανίκι της δεξιάς), δεν είναι ύβρεις …

  Εδώ στον Έβρο, φίλε μου, είναι όχι μόνο ύβρεις αλλά ό, τι χειρότερο μπορεί να βγάλει ο πολιτικός βόθρος της αντικομμουνιστικής προπαγάνδας.

  Και αυτός ο κατήφορος , φίλε μου, είναι ΤΟ βούτηρο στο ψωμί του καπιταλισμού!

  Λυπάμαι που ήσουν και συνομιλητής του Θανάση του πιο υπέροχου ανθρώπου που γνώρισα (βλέπω πόσο σέβεσαι τη γυναίκα του που έμεινε χήρα εντελώς μα εντελώς άδικα!!!).

  Καλό βράδι και σε σένα !

 21. Ο/Η faros λέει:

  Για μας ο Μήτσος Παρτσαλίδης είναι ένας ακόμα οπορτουνιστής που πάσχισε να διαλύσει το ΚΚΕ, για σας μπόρεί να είναι ήρωας (και για τους Αμερικάνους ήρωας ήταν !!!) …
  Μην το παρατραβάτε …

 22. Ο/Η ΑΧΙΛΕΑΣ λέει:

  ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΥΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΦΑΡΕ .ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΤΥΠΟΥ CSILA. ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ. Ο ΣΙΑΝΤΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ. Ο ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗΣ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!!!ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑΤΕ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΑ;!!! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ … ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ… ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΓΙΛΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ…. ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΝΑΙ!!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΤΣΙΜΠΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ … ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ.

 23. Ο/Η faros λέει:

  Αχιλέα, κρίμα αγαπητέ. Κρίμα που υπάρχει τέτοιο μυαλό σαν το δικό σου …

  Και γράφε με μικρά με κούρασες, είπαμε έχουμε και μια ηλικία …

  Συγχαρητήρια για το λεξιλόγιό σου !!!

  Τέτοιοι είστε ΟΛΟΙ εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ/ΣΥΝ !!!!

 24. Ο/Η faros λέει:

  Λάμπρε, karioso και λοιποί να τον χαίρεστε τον φίλο σας τον Αχιλέα !!!

  Καμαρώστε τον !!!

 25. Ο/Η karioso λέει:

  Φάρε κουλάρισε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Ο Αχιλλέας σου είπε για την Αλέκα σου, πολύ λιγότερα απο ότι λέτε εσείς τόσον καιρό για τον Τσίπρα, τον Κύρκο, τον Γλέζο κ.τ.λ. Ε! αυτή η υποκριτική επίθεση στόν Μήτσο τον Παρτσαλίδη φαίνεται τον έβγαλε απ’τα ρούχα του τον άνθρωπο.

  Λέω «υποκριτική» γιατί δεν μπορεί να απο τη μία να καυχιέται ο Ριζοσπάστης για τον «πρώτο κομμουνιστή δήμαρχο στην Ελλάδα» και απο την άλλη να μήν αναφέρει το όνομα αυτού του κομμουνιστή δήμαρχου (Μήτσος Παρτσαλίδης).

  Εσύ πως το βλέπεις; Συμβιβάζονται αυτά τα δύο; Ή ο Παρτσαλίδης ήταν κομμουνιστής και έτσι η Ελλάδα είχε τον πρώτο κομμουνιστή δήμαρχο ή ήταν προδότης και η Ελλάδα είχε έναν ακόμη προδότη δήμαρχο. Δεν φταίει λοιπόν ο Αχιλλέας. Ο Ριζοσπάστης αποκαλεί (και πολύ ορθά) κομμουνιστή τον Παρτσαλίδη. Άσχετα αν δεν τον κατονομάζει.

  Υ.Γ Πιό πολύ απ’όλα μου άρεσε η…Μαρθαβούρτσια παρουσίαση που έκανες στην Αλέκα, Φάρε : «βλέπω πόσο σέβεσαι τη γυναίκα του που έμεινε χήρα εντελώς μα εντελώς άδικα!!!»
  Ξέχασες μαζί με τη χήρα να αναφέρεις και το…ορφανό (τη Βασιλεία).

  Και μην μου πείς πάλι ότι δεν σέβομαι τίποτε. Είμαι σίγουρος οτι και στην ίδια την Αλέκα δεν θα αρέσει καθόλου τέτοια «μελό» αντιμετώπιση.

 26. Ο/Η faros λέει:

  Το … ορφανό karioso ;;;;;;;;;

  Συγχαρητήρια και σε σένα !!!!!!!!

  Πολύ ανθρωπιά έχετε στην καρδιά σας, από πέτρα είναι;;;;;;;

  Τί να πω … με αποστομώσατε, όλοι έτσι είστε στον ΣΥΝ;;;;;;;;

  Χαίρομαι διπλά τώρα, που είμαι στο ΚΚΕ.

  Ασπάζεσαι αγαπητέ το σε έχω «χεσμένο» του φίλου σου;;;;;;
  Μπράβο σου !!!!!!

  Σας ευχαριστώ όλους σας!

 27. Ο/Η karioso λέει:

  Φάρε σου επαναλαμβάνω. Αν ξαναρίξεις μιά ματιά στο μπλόγκ σου και μαζέψεις το τί έχει γραφτεί για όσους δεν ανήκουν στο ΚΚΕ, θα δείς οτι αυτά που λέει ο Αχιλλέας είναι τίποτα.

  Προχθές ακόμη σου ζητούσα να πάρεις θέση για τα όσα έλεγε η scila για τούς μη ΚΚΕ σχολιαστές του μπλόγκ σου (ομοερωτικοί, κοπρολάγνοι κ.τ.λ). Μεταξύ των οποίων είμαι και γω Δεν τόκανες. Τώρα σε πειράζει ένα απλό «χέσιμο»;

  Επειδή όμως εγώ δεν είμαι υποκριτής θα σου το πώ. Όχι δεν συμφωνώ με το «σε έχω χεσμένο», ακόμη και αν λέγεται σε στιγμή δικαιολογημένου εκνευρισμού. Όπως δεν συμφωνώ και με οχετούς που εκτοξεύονται εναντίον όσων έχουν την ατυχία (ή την τύχη) να μην βρίσκονται στο ΚΚΕ. Και οι οχετοί αυτοί εκτοξεύονται στο μπλόγκ σου Φάρε. Στο «σπίτι» σου δηλαδή.

  Επειδή με έχεις εγκαλέσει πολλές φορές για έλειψη ευγένειας, θα σου πώ και κάτι τελευταίο που αφορά τούς δικούς μου κανόνες ευγένειας:

  Αν εγώ σε φιλοξενούσα σπίτι μου και κάποιος άλλος φιλοξενούμενος σε έβριζε, θα τον είχα πετάξει έξω απο το σπίτι μου, ακόμη και αν επρόκειτο για τον καλυτερο φίλο μου, αντί να κάθομαι να χαριεντίζομαι μαζί του επειδή ανήκουμε στο ίδιο κόμμα.

  Έτσι εννοώ εγω την ευγένεια και την ανθρωπιά Φάρε.

 28. Ο/Η sasantsos λέει:

  ΓΚΡΙΝΙΑ…………!!!!!!!!!!!!
  ΕΛΕΟΣ…!!
  Τι τσακώνεσαι fare αγαπητέ μου μπορείς να βγάλεις άκρη με τα Συνασπιζόμενα…???

 29. Ο/Η faros λέει:

  Ώστε έτσι karioso, δεν βλέπεις τίποτα στον οχετό του Αχιλέα, τί να κάνουμε τώρα έχουμε διαφορετική αντίληψη θεμάτων …
  Δεν με νοιάζει αν ανήκουμε σε διαφορετικά κόμματα, αλλά αν τα κόμματα μας διδάσκουν κόσμια συμπεριφορά ή όχι …
  Για πες μου τί σας έκανε για να με … «χέζετε» … απλά !!!!!!!!!
  Πράγματι έχεις και συ και οι όμοιοί σου που υπερασπίζεσαι ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ κανόνες ευγένειας !

  sasantsos: Δεν μαλώνω φίλε μου, προσπαθώ να πείσω άγνωστους επισκέπτες μου να μου συμπεριφέρονται ανθρώπινα – δεν το καταφέρνω, αυτό είναι αλήθεια !

 30. Ο/Η karioso λέει:

  Φάρε, πολλές φορές δέν μπορώ να καταλάβω άν πράγματι δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω ή αν, προκειμένου να αποφύγειςτην απάντηση, χρησιμοποιείς την μέθοδο «άλλα λόγια να αγαπιώμαστε».

  Δείξε μου σε παρακαλώ ένα σχόλιο μου όπου λέω ή εννοώ οτι σε «χέζω».
  Δείξε μου ένα σχόλιο όπου κάποιος σε αποκαλεί ομοερωτικό, κοπρολάγνο κ.τ.λ.

  Αντιθέτως εγώ μπορώ να σου δείξω.
  Ασε λοιπόν το «στρίβην δια του αρραβώνος». Δεν είσαι μόνο εσυ έξυπνος!

 31. Ο/Η faros λέει:

  Καλημέρα karioso: Μα αγαπητέ μου, όταν υιοθετείς τους χαραχτηρισμούς του Αχιλέα ΌΧΙ σε κάποιον επισκέπτη αυτού του μπλογκ (φαντάζομαι πως όπως, ας πούμε, επιτρέπω σε σένα στον Λάμπρο στον george στον Αχιλέα να αφήνετε σχόλια εδώ, έτσι ΟΦΕΙΛΩ να κάνω και σε αυτούς που διαφωνούν μαζί σας … , χωρίς λογοκρισία και άλλα τέτοια «δημοκρατικά»), αλλά σε ΜΕΝΑ και μόνο σε ΜΕΝΑ, αυτό τί είναι;;;;;;
  Αν κάποιοι μεταξύ σας χρησιμοποιείται εκφράσεις υβριστικές εγώ θα ασχοληθώ με αυτό;;;;;;
  Εγώ κρίνω την ουσία κάθε παρέμβασης στο μπλογκ μου και δεν έχω βρίσει κανέναν σας !
  Αγαπητέ νομίζω ότι μόνο τον έξυπνο δεν κάνω !!!
  Έχω γράψει εδώ και μέρες ότι οι χαραχτηρισμοί στα σχόλια εκφράζουν τον γράφοντα και μόνο, αλλά αυτό δεν το «έπιασες» !
  Κάποια δε φορά έχω γράψει και για μένα ότι δεν σχολίασα σωστά και ζήτησα συγνώμη
  – έχω το θάρρος να ζητήσω συγνώμη, εγώ, σε αντίθεση με άλλους …-, μην με κατηγορείς τόσο εύκολα, δεν με ξέρεις άλλωστε, – νομίζω …

 32. Ο/Η Λάμπρος λέει:

  Ειρήνη Υφεση Αφοπλισμός

  Σύντροφοι, μην εκνευρίζεστε και μην κονταροχτυπιέστε. Τα γραφούμενα μένουν και όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει…

  karioso
  μην ζητάς κι εσύ ίση μεταχείριση σήμερα.Θα σε μεταχειριστούν ίσα στον σοσιαλισμό μια και καλή.
  Αν εσύ βρίσεις βρίζεις με πρόσημο +3
  Αν βρίσουν οι κομμουνιστές σύντροφοι έχουν δίκιο, γιατί να μην ξεχνάς, την ταξική ευθύνη τους. Είναι άλλο πράγμα ρε παιδί μου. Αλήθεια karioso Δεν ήσουν ποτέ στο ΚΚΕ; Να ξέρω …
  Απ ότι φαίνεται δεν πρέπει γιατί σε βλέπω συγκαταβατικό…
  Φάρε
  θα ήθελα να μου κάνεις ένα copyPaste το σημείο που έβρισα την οικογένειά σου σε παρακαλώ, ή να με παραπέμψεις στην σελίδα για να το θυμηθώ. Για να σου ζητήσω και συγνώμη δημόσια όχι για τίποτες άλλο.
  Γιατί εμείς οι κομμουνιστές δεν έχουμε πρόβλημα να ζητάμε και συγνώμη για τα λάθη μας…Ετσι έμαθα από τους συντρόφους προγόνους μου…
  Καλημέρα σας…

 33. Ο/Η faros λέει:

  Λάμπρε καλημέρα και από δω.
  Ήταν στα spam σχόλιά σου που τα διέγραψα φυσικά απλά να σου υπενθυμίσω τα λεγόμενά σου για … σχιζοφρενικά σύνδρομα και που τα «κόλλησα» κλπ.
  Θυμήθηκες;;;;;;;
  Η κάνεις πως δεν τα είπες;;;;;;;;;;

  Αν δω τη συγνώμη σου Λάμπρε, πίστεψέ με θα τα έχω δει όλα και φυσικά θα με βοηθήσει και μένα αυτό να γίνω καλύτερος …
  Να είσαι σίγουρος, καθόλου δεν μου αρέσει να μαλώνω είτε με σένα είτε με κανέναν άλλο …
  Αλλά, φίλε μου, μερικές φορές προκαλείτε … και προκαλείτε χωρίς λόγο …

  Και είναι να μη γίνει η αρχή … μετά μας παίρνει η μπάλα όλους …

 34. Ο/Η Λάμπρος λέει:

  Σύντροφε Φάρε
  σου ζητώ συγνώμη παρ ότι δεν θεωρώ πως έβρισα την οικογένειά σου όπως ισχυρίζεσαι.Ακόμα και τώρα λες ψεματάκι…
  Και για να είμαι πολύ καθαρός και σωστός απέναντι σε αυτούς που παρακολουθούν και διαβάζουν, ιδιαίτερα τους δικούς μου συντρόφους, δημοσιεύω ένα κομμάτι από αυτά που σου έγραφα, όχι γιατί με έκοψες από τα σχόλια του blog σου, αλλά γιατί 9 στα 10 post σου αφορούσαν παιδαριώδεις επιθέσεις στον πρόεδρο του κόμματός μου Αλέξη Τσίπρα με υπονοούμενα και χυδαιότητες .Κι επειδή δείχνεις ένα εκπληκτικό πάθος για τον σύντροφό μας σε προσωπικό επίπεδο. Δικαίωμά σου, και δικό μου όμως σε χυδαίες επιθέσεις να κάνω κι εγώ την πλάκα μου…
  Οι αναφορές μου είναι για την Σχιζοφρένεια και τις κατέβαζα από το http://www.medlook.net/kids/sxizophrenia.asp

  Ετσι για να εξηγιόμαστε, γιατί οι κομμουνιστές πρέπει να λένε την αλήθεια σύντροφε Φάρε…

 35. Ο/Η faros λέει:

  Λάμπρε, παραβλέπω τα λοιπά, διότι τα θεωρώ δευτερεύοντα και μένω στις παιδαιρώδεις επιθέσεις στον αρχηγό του ΣΥΝ και τις χυδαιότητες …

  1. Δες πρώτα την κατηγορία που έβαζα τα άρθρα μου γι αυτόν, θα καταλάβεις αρκετά …

  2. Το ότι αναφέρομαι στον Mr. Alexis, δεν σου λέει τίπτα ;;;;;;;

  3. Το άρθρο μου με ευχές για επιτυχία στο έργο που ανέλαβε δεν το διάβασες;;;;;;;;;;
  Αν όχι , δεν φταίω εγώ …

  4. Ήταν πριν στην ΚΝΕ ναι ή όχι, Λάμπρε;;;;;;
  Βγήκε ποτέ να πει γιατί πήγε στην ΚΝΕ;;;;;;;
  Δεν θυμάμαι άρθρο του με αυτοκριτική του για τις … «νεανικές του επιπολαιότητες»!!!

  5. Τί εννοείς υπονοούμενα και χυδαιότητες;;;;;;;;
  Μήπως διάβασες άλλων άρθρα και τα αποδίδεις σε μένα;;;;;;

  6. Κάνω αστεία ΝΑΙ !!!
  Με κατηγορείς γι αυτό;;;;;;;
  Εντάξει αυτό να το δεχτώ και να δεχτώ και την κριτική σου και τις επιθέσεις σου για την ουσία αυτών που γράφω … δεν δικαιούσαι όμως να με βρίζεις, να με υποτιμάς, κλπ. κλπ. τουλάχιστον σεβάσου την ηλικία μου …

  Α και για να έχουμε καλή συνεργασία από δω και πέρα, μπορείς να μου πεις τί δουλειά κάνεις ;;;;;;;;;
  (αυτό αν θέλεις μου λες και το σβήνω να μη βγει στον αέρα !!!)

 36. Ο/Η karioso λέει:

  @ Faros: «Α και για να έχουμε καλή συνεργασία από δω και πέρα, μπορείς να μου πεις τί δουλειά κάνεις ;;;;;;;;;»

  Δουλεύει για την CIA, ενω κάνει και part time στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τίς ελεύθερες ώρες του τις περνά στην προσωπική φρουρά του Τσίπρα. Τον ξέρω καλά Φάρε!

 37. Ο/Η faros λέει:

  Ρε karioso, δεν μου χρειάζεται ειρωνία, άλλωστε δεν ρώτησα (τώρα) εσένα, αν ρωτήσω εσένα μπορείς να μου απαντήσεις ειρωνικά, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί …
  Τί πρόβλημα έχεις τελικά;;;;;;;;;;
  Κάθε τι που γράφω πρέπει να παρεξηγείται;;;;;;;;;;

 38. Ο/Η sotos λέει:

  Mia xarh fare ase toys 3eftilismenoys-ynaspismenoys na grafoyn oti antikommoynistiko ths ka8hmerinis 8eloyn (oi «aristeroi»!!) alla to mono poy 8elw na kaneis einai na peis oti den 8a afhseis kanenan apo daftoys na se 3ana pei syntrofo. Ka8e fora poy to blepw anakatebome!!Geiaa

 39. Ο/Η faros λέει:

  sotos: Μεγάλος είμαι φίλε μου, έχω φάει με το κουτάλι και τον αντικομμουνισμό και τα … άλλα … δεν πειράζει ας λένε τη λέξη σύντροφε, κάποιοι την εννούν κιόλας και τους περιμένω κάποια στιγμή να καταλάβουν και να έρθουν στο Κόμμα …
  Ας μαλώνουμε δω πέρα, στην ζωή, μπορεί να είναι αλλιώς …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: