«Μεσαίωνας και σκοταδισμός»

Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, σε ανακοίνωση της, μετά από σχετική συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η συζήτηση που δρομολογεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή περί «εγκλημάτων των ολοκληρωτικών καθεστώτων» με τη συναίνεση και την προτροπή των δυνάμεων των ΕΛΚ, ΕΣΚ, Φιλελευθέρων, Ενωσης για την Ευρώπη των Εθνών και Πρασίνων, έχει στόχο μέσα από την αναθεώρηση και πλαστογράφηση της Ιστορίας, να επιβάλει έναν ιδεολογικό μεσαίωνα και σκοταδισμό!
Να φιμώσει και να συκοφαντήσει, σαν μια νέα Ιερά Εξέταση, όσους απορρίπτουν τον καπιταλισμό και αγωνίζονται για την ανατροπή του.
Επανειλημμένα, αλλά και τώρα, επιχειρεί να εξισώσει το φασισμό με τον κομμουνισμό!
Τα φασιστικά καθεστώτα με τα σοσιαλιστικά!
Επιχειρεί να ταυτίσει την τερατώδη και απάνθρωπη φασιστική θεωρία, που αποτελεί γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού, με την πρωτοπόρα και βαθιά ανθρώπινη κομμουνιστική θεωρία, την πιο προοδευτική που γνώρισε η ιστορία της ανθρωπότητας.
Ανασύρει τα υποτιθέμενα εγκληματα του σοσιαλισμού, παραγνωρίζοντας τα εκατομμύρια των κομμουνιστών πυ θυσιάστηκαν στον αγώνα κατά του φασισμού, για να κρύψει τα μεγάλα εγκλήματα που διέπραξε και διαπράττει ο ιμπεριαλισμός σε όλο τον πλανήτη.
Θέλει να δηλητηριάσει τη νέα γενιά που όλο και περισσότερο απορρίπτει την καπιταλιστική βαρβαρότητα, συναντιέται και αγωνίζεται για τις ιδέες και τα ιδανικά του σοσιαλισμού.
Προσπαθεί να αποσπάσει δηλώσεις μετάνοιας από τους κομμουνιστές και όσους αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για μια δίκαιη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Να τρομοκρατήσει κόμματα, κινήματα και λαϊκές δυνάμεις που αντιστέκονται.

Στη δηλητηριώδη συγχορδία των υπηρετών του άδικου και εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος, θεωρώντας ότι εκφράζουμε τις αγωνίες και τις ελπίδες εκατομμυρίων ανθρώπων απαντάμε:

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

Η ταξική πάλη και οι κοινωνικές επαναστάσεις είναι αντικειμενικός νόμος κίνησης της κοινωνίας από την ύπαρξή της. Δεν πρόκειται να τις σταματήσουν με τις ανιστόρητες αποφάσεις της ΕΕ και των ιμπεριαλιστών, όπως δεν σταμάτησε και η γη να κινείται παρά την «απαγόρευση» της Ιερής Εξέτασης.
Το δίλημμα, σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα, όλο και πιο έντονα θα διαπερνά τους κοινωνικούς αγώνες και θα αποτελεί εφιάλτη όσων επιχειρούν να φιμώσουν τις φωνές της κοινωνικής εξέλιξης και τις δυνάμεις ανατροπής της εκμετάλλευσης.
Η προσπάθεια των ιμπεριαλιστών να βάλουν ιδεολογικό γύψο, τα τρομοκρατικά τους μέτρα, δείχνουν το φόβο τους μπροστά στη γενικευμένη δυσαρέσκεια και αμφισβήτηση της πολιτικής τους.
Οι κομμουνιστές και οι προοδευτικοί άνθρωποι, όπως πάντα, έτσι και τώρα θα σταθούν στην πρώτη γραμμή απόκρουσης του χυδαίου αντικομμουνισμού της ΕΕ και οργάνωσης της λαϊκής πάλης για το σοσιαλισμό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: