Περοδεία της σ. Αλέκας

Το πρόγραμμα της περιοδείας σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Καβάλα, που πραγματοποιεί σήμερα και αύριο η σ. Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, έχει ως εξής:

Σήμερα  Σάββατο :
– Ομιλία στην Αλεξανδρούπολη, μπροστά στο Δημαρχείο στις 8 μ.μ.

Αύριο  Κυριακή :
– Συνέντευξη τύπου στην Ξάνθη, στο ξενοδοχείο «ΝΑΤΑΣΑ», στις 11 π.μ.
– Επίσκεψη στο Μουσείο Καπνού στην Καβάλα στη 1 μ.μ.
– Ομιλία στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας στις 8 μ.μ.

Να μην λείψει κανένας !!!

9 Responses to Περοδεία της σ. Αλέκας

  1. Ο/Η Кроткая λέει:

    μα είναι δυνατόν να μιλήσει στο ξενοδοχείο «Νατάσα»?!?!?!? 🙂

  2. Ο/Η faros λέει:

    Καλά έχεις επηρεαστεί από τα σχόλια στο … μούργο, έ;!;!;!
    Το ξενοδ νατάσα στην Ξάνθη χτίστηκε πριν καν … γεννηθεί η … Νατάσα!!!
    Και το ζήτημα, βέβαια, δεν είναι αυτό …

  3. Ο/Η Кроткая λέει:

    πλάκα κάνουμε ντε!
    μα τι είσατσε εσείς?!?! να μην δέχεστε την πλάκα με τίποτα!

    (φυσικά και δεν είναι αυτό το θέμα, δεν είμαι χαζή. και πολύ καλά κάνει και πάει να μιλήσει στον κόσμο, αλοίμονο!)

  4. Ο/Η faros λέει:

    Χε, χε μου αρέσει να σε πειράζωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

  5. Ο/Η cypriotcommunist λέει:

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
    ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ
    ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

    «Το ΚΚΕ δεν είναι διατεθειμένο, ούτε θέλει ούτε μπορεί, να πάρει μέρος στην ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού που υπάρχει ως στόχος. Δεν πρόκειται να προσφέρει στήριγμα σε καμία κυβέρνηση αντιλαϊκή. Δεν πρόκειται να προσφέρει καμία βοήθεια σε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο είναι διάτρητο, έχει δυσκολίες και πάνω απ’ όλα σαπίζει.
    Η πολιτική δραστηριότητα που αναπτύσσουμε λειτουργεί ως «αντιντόπινγκ», διότι, κακά τα ψέματα, ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού είναι κυριολεκτικά εκτεθειμένο σε μια πολιτική «ντοπαρίσματος» με δόσεις μοιρολατρίας και συμβιβασμού. Ένα ολόκληρος λαός «ντοπάρεται», ότι δεν την δύναμη να αντιστρατευτεί τη σημερινή κατάσταση, ότι δεν έχει τη δύναμη να νικήσει.
    Δεν έχουμε μόνο το ντοπάρισμα στην Εθνική ομάδα της Άρσης Βαρών. Το ντοπάρισμα είναι γενικό. Έχει εισχωρήσει παντού. Και στον αθλητισμό, στα εκπαιδευτικά βιβλία, στα ΜΜΕ, στη μεγάλη τους πλειοψηφία ή στις περισσότερες εκπομπές. Το «ντοπάρισμα» γίνεται, και γίνεται όταν θέλεις να προσελκύσεις λαϊκές δυνάμεις στο ψέμα. Σε μια πολιτική αντίθετη με τα συμφέροντά τους.
    Ε, λοιπόν, η δική μας πολιτική εκστρατεία θα λειτουργήσει ως «αντιντόπινγκ», γιατί θεωρούμε ότι σήμερα είναι πιο ώριμες σημαντικές λαϊκές δυνάμεις για να αναζητήσουν ένα δρόμο που τις συμφέρει. Κι από τη στιγμή που αναζητούν αυτό το δρόμο είναι αδύνατο να μην συναντηθούν σε αυτό το δρόμο με το ΚΚΕ».

    Για τα Βαλκάνια:
    «Βεβαίως ανησυχούμε από την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου, ακριβώς γιατί μπορεί να πυροδοτήσει και συγκρούσεις εθνικιστικές. Αλλά μπορεί αυτό το μοντέλο να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιοχές. Στην Κύπρο καταρχήν. Μην ξεχνάτε ότι η τουρκική κυβέρνηση, ακόμη και ο κ. Ταλάτ όταν ανακοινώθηκε η ανεξαρτητοποίηση του Κοσσυφοπεδίου, είπε ότι αυτό το μοντέλο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για την Κύπρο. Και ορισμένοι μπορεί να ονειρευτούν και για τη Θράκη. Το ζήτημα είναι το εξής: Όταν ξέρουμε τα σχέδιά τους ποια είναι η επιλογή του ελληνικού λαού; Διότι αν περιμένουμε να διευθετηθούν αυτά με συζητήσεις των κυβερνήσεων δεν θα έχουμε αποτέλεσμα. Χρειάζεται επαγρύπνηση. Ένα από τα «φάρμακα» είναι: Λαοί όλων των χωρών ενωθείτε στον κοινό αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού, κατά του διαίρει και βασίλευε».

  6. Ο/Η faros λέει:

    Καλά ρε σύντροφε είσαι απίθανος!
    Που τη βρήκες τη συνέντευξη, πριν λίγο δόθηκε! Μπράβο σου!

    Ξέρεις, αν σε είχα στην Αλεξανδρούπολη, χθες βράδυ!!!!!!!!!
    Λέγαμε το καλοκαίρι πριν τις εκλογές ότι έγινε στην πόλη αυτή στην παραλία της πολύ καλή συγκέντρωση προεκλογική.
    Χθες όμως σε κλειστό χώρο στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης έγινε μια από τις μεγαλύτερεις συγκεντρώσεις του Κόμματος στην περιοχή τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον που θυμάμαι εγώ!

  7. Ο/Η Rocean λέει:

    Τελικά πήγα στην συγκέντρωση στην Καβάλα. Έγινε σε κλειστό χώρο λόγω βροχής… Δεν ξέρω τι κτήριο ήτανε αυτό ακριβώς… (δεν τα ξέρω τα μέρη…) Ένα μεγάλο αμφιθέατρο… Το οποίο είχε φουλάρει…

  8. Ο/Η faros λέει:

    Και στην Καβάλα έβρεχε !!!! Μας αγαπάει ο … καλός Θεούλης !!!

Σχολιάστε