Συμπαράσταση στον Παλαιστινιακό λαό

02/03/2008 : Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τις νέες δολοφονικές επιδρομές του Ισραηλινού στρατού στη Γάζα.

Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να καταδικάσει τις νέες δολοφονικές επιδρομές του Ισραηλινού στρατού στη Γάζα. Οι επιθέσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στον απάνθρωπο αποκλεισμό της Γάζας, στο κλείσιμο των συνόρων με την Αίγυπτο και στην αποστολή νέων μονάδων του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού στην περιοχή. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο στόχος των ΗΠΑ, της ΕΕ και των λεγόμενων ειρηνευτικών συμφωνιών της Ανάπολης που προωθούν, είναι η υποταγή του Παλαιστινιακού λαού και η κάμψη της αντίστασής του.

Το ΚΚΕ καταγγέλει την απαράδεκτη στάση της ελληνικής κυβέρνησης και του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που στην ουσία πάλι νομιμοποιούν και ενθαρρύνουν το Ισραήλ στη κλιμάκωση της βίας.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Να απαιτήσουν να σταματήσουν άμεσα οι επιδρομές του Ισραήλ, να αποσταλεί επείγουσα βοήθεια και να αρθεί ο αποκλεισμός της Γάζας. Να απαιτήσουν την άμεση απόσυρση της μονάδας του ελληνικού πολεμικού ναυτικού πυ βρίσκεται στη  θάλασσα του Λιβάνου και το κλείσιμο της αμερικανικής βάσης της Σούδας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: