Λάκειον το ανάγνωσμα πρόσχομεν …

Επειδή παραέγινε το κακό Mr. Lakis !

(Σίγουρα δεν πρόκειτα να τα διαβάσεις ή να τα μάθεις αυτά που θα σου πω, κι αν … παραδόξως το έκανες σίγουρα – πάλι – … σκασίλα σου, εγώ θα τα γράψω, έτσι να μου φύγει ο … θυμός – επιεικώς!)

΄Ντάξει, έκανες την επιλογή σου ( ή σου την επέβαλλαν;) να στηρίξεις με νύχια και με δόντια το … πολιτικό συνοθύλευμα που λέγεται ΣΥΝ (Σήμερα, γιατί αύριο δεν ξέρουμε …).
Κάνεις πως τα βάζεις με τα … μεγάλα κόμματα, γιατί όταν χρειάζεται … κάνεις την … πάπια!
Προσπαθείς να αρθρώσεις έναν … αριστερό λόγο (!), σαν κάτι … νίτσες, που όλη μέρα σταυροκοπιούνται και το βράδυ … ξεσαλώνουν!

Όμως, Mr. Lakis, όταν θα μιλάς για το ΚΚΕ και την Αλέκα Παπαρήγα, σοβαρά όχι όταν κάνεις σάτυρα, να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός (αν μπορείς σήμερα να κάνεις σάτυρα το οφείλεις εν πολλοίς και στους αγώνες που έχει κάνει το κόμμα Lakis, αν θέλεις – δεν ξέρω για ποιους λόγους – να το ξεχνάς, απλά διολισθαίνεις στην μαύρη, την πιο μαύρη αντίδραση, που έχει γνωρίσει ο τόπος).

Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, μπορεί και να είμαι, πάντως χάνεις έναν ακόμα – πιθανά δεν σε νοιάζει, έχεις τους συνασπισμένους – τηλεθεατή σου από σήμερα, μέχρι τώρα σου έδινα ευκαιρίες!
Γεια  χαρά, Lakis, καλή σου τύχη!


 

14 Responses to Λάκειον το ανάγνωσμα πρόσχομεν …

 1. Ο/Η KKE Skandinavien λέει:

  Και εγώ έτσι ακριβώς νοιώθω! Το παρατράβηξε…
  Δεν λέμε να μην κάνει σάτιρα αλλά να μήν βάζει την απάντηση της Αλέκας στην π.χ. ερώτηση του Μαχαιρίτσα και μετά να υποθέτει τι σκέφτεται η Αλέκα δεν είναι σάτιρα…είναι λάσπη….
  Κρίμα γιατί κατ΄τα άλλα μου άρεσε ο Λάκης και βλέπω ότι έχει πέσει στην λογική…όλοι οι αριστεροί μαζί (και αυτοί που είναι υπέρ της ΕΕ και αυτοί που είναι κατά, και αυτοί που βοηθούν το κεφάλαιο και αυτοί που το πολεμούν). Ε! Δεν γίνεται Λάκη.

 2. Ο/Η faros λέει:

  Παίζει το παιγχνίδι της πλουτοκρατίας καθαρά πλέον!

 3. Ο/Η JohnyQ λέει:

  Και γω σταμάτησα να τον παρακολουθώ από την πρώτη εκπομπή του 2008..τους λόγους τους έχω στείλει σε e-mail στον ίδιο…

  είναι ακριβώς οι ίδιοι…ότι απαρνήθηκε τον ρόλο που έχει να υπηρετεί εκτός από το μάρκετινγκ και του μεγαλοκαρχαρίες και τον κόσμο που τόσο χτυπιέται κάθε φορά ότι κάνει.

 4. Ο/Η rocean λέει:

  Η Αλέκα είχε απαντήσει στην ερώτηση του Μαχαιρίτσα ήδη, στην διάρκεια της συζήτησης… Και γενικά το Κόμμα τα λέει συνέχεια αυτά… Το να βάζει ο Λαζόπουλος μόνο το απόσπασμα που τον βολεύει, είναι σκέτη αλητεία. Και φυσικά δεν είναι σάτυρα, γιατί στο συγκεκριμένο σημείο μιλούσε σοβαρά. Και την ερώτηση του Μαχαιρίτσα στα σοβαρά την έβαλε.

  Ούτε φυσικά ο Λαζόπουλος είναι κανας άσχετος να καλεί το ΚΚΕ να θέσει μια πλατφόρμα στον ΣΥΝ να δει αν συμφωνεί. Ξέρει πολύ καλά ότι το ΚΚΕ έχει και πλατφόρμα και απ´ όλα… (σε αντίθεση με τον ΣΥΝ που λέει ότι δεν έχει) Και με αυτήν την πλατφόρμα ο ΣΥΝ διαφωνεί…

  Άρα τα υπόλοιπα είναι απλά λάσπη και προβοκάτσια…

 5. Ο/Η faros λέει:

  Έτσι είναι είμαι σύμφωνος και με τους δυο σας.

 6. Ο/Η alkis λέει:

  Ο Λάκης ξέχασε ότι είναι ηθοποιός, εκτός του ότι πήραν τα μυαλά του αέρα – μας κάνει και πολιτικές υποδείξεις τώρα, λες και το ΚΚΕ χρειάζεται υποβολείς στο πρόγραμμά του- , αποδεικνύεται από τις εκπομπές του ότι είναι πλήρως ενσωματωμένος στο σύστημα επιρροής των καναλιών ακολουθώντας κι όλας τις «μόδες» τους.
  Στην αρχή ας πούμε ότι τσίγκλαγε κάποιες συνειδήσεις, τώρα προσπαθεί να τις κατευθύνει και στο τέλος θα καταλήξει να «αφυπνίζει» συνειδήσεις κοιμίζοντάς τες.
  Λογικό είναι ένα κανάλι να χρησιμοποιεί μια εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης ώστε να περάσει την πολιτική που θέλει, και πάντα θα βρίσκονται Λαζόπουλοι να στηρίζουν το σύστημα.
  Και τέλος, μην ξεχνάμε ότι αν ο Λαζόπουλος έκανε εκπομπή που θα έθιγε πραγματικά τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης, θα βρίσκανε τρόπο να τον φιμώσουνε. Άλλωστε στον καπιταλισμό όλα πωλούνται και όλα (εξ)αγοράζονται, ακόμα και η έκφραση της σκέψης.

 7. Ο/Η faros λέει:

  Σωστά, μόνο που με τον Mr. Lakis, το κάνει συνειδητά να παίρνει μέρος στην προσπάθεια χειραγώγησης του λαϊκού κινήματος!

 8. Ο/Η lamfil λέει:

  ΣΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΦΑΡΕ
  ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ…
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΚΌΜΗ…

 9. Ο/Η lamfil λέει:

  ΦΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ POST
  ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΩΤΑ…
  ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ Ο ΡΙΖΟΣ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΧΑΛΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ….
  ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ
  Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου διαδηλώνουμε ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ!
  Η Συντονιστική Επιτροπή ενάντια στις δεξαμενές καυσίμων καλεί ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο κατά της δημιουργίας εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση λιθάνθρακα, που διοργανώνεται από το Δήμο Καβάλας, τη Συντονιστική Επιτροπή και τους φορείς της πόλης, την Τετάρτη 27/2/2007.
  Έφτασε η ώρα, όλοι μαζί, δυναμικά, να απαντήσουμε με τη συμμετοχή και τη δραστηριοποίησή μας στην επιχειρούμενη υποβάθμιση της ζωής μας και του περιβάλλοντος.
  Οι ενεργοί πολίτες, στις περιοχές χωροθέτησης των λιθανθρακικών μονάδων, και όχι μόνο, αντιδρούμε δυναμικά. Για να υπερασπιστούμε τις τοπικές μας κοινωνίες, αλλά και να υποστηρίξουμε μια άλλη λογική αντιμετώπισης του περιβάλλοντος και της ίδιας μας της ζωής. Οι συλλογικότητες που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία συντονισμού της δράσης μας, ενημέρωσης των πολιτών και άσκησης πίεσης στα διάφορα κέντρα αποφάσεων και χάραξης των στρατηγικών επιλογών στα θέματα της ενέργειας και του περιβάλλοντος. Συστήνουμε την πρωτοβουλία “Πολίτες κατά του λιθάνθρακα”, στην οποία κρατάμε ανοιχτή την πόρτα σε κάθε ζωντανή κίνηση πολιτών, διεκδικώντας:

  * Να μην εγκριθεί καμία άδεια ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο λιθάνθρακα

  * Να αποκλειστεί η χρήση του λιθάνθρακα στο μακροχρόνιο ενεργειακό σχεδιασμό και να αρχίσουν να υλοποιούνται πολιτικές σταδιακής απεξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα, σε πρώτη φάση τα πιο ρυπογόνα (λιγνίτης, πετρέλαιο)

  * Να εφαρμοστούν ρεαλιστικές και, ταυτόχρονα, επιθετικές πολιτικές στην κατεύθυνση της εξοικονόμησης ενέργειας και της αποδυνάμωσης του μοντέλου της υπερκατανάλωσης

  * Η χάραξη της ενεργειακής πολιτικής και η υλοποίηση των ενεργειακών επενδύσεων να πάρουν σοβαρά υπόψη τις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών για μια ισόρροπη ανάπτυξη. Να μην καταπνίξουν τις παράλληλες οικονομικές δραστηριότητες και να μην ισοπεδώσουν τα ιδιαίτερα φυσικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά τους. Ώστε να μη γίνεται ολοένα και λιγότερο ελκυστική η παραμονή σε κάθε επαρχία, ακόμη πιο υποχρεωτικός ο εγκλωβισμός σε ένα ολοένα και πιο αποκρουστικό κέντρο;

  * Αυτό που φαίνεται σαν μια ρεαλιστική εκδοχή για το άμεσο μέλλον, δηλαδή η μεγαλύτερη διείσδυση του φυσικού αερίου και των ΑΠΕ, να μην υλοποιηθεί με τον ισοπεδωτικό και συγκεντρωτικό τρόπο που φαίνεται να επικρατεί σήμερα και που, αντί να λύνει, δημιουργεί νέα περιβαλλοντικά προβλήματα. Σε αντίθεση με ένα σχεδιασμό διάχυσης και αποκεντρωμένης χρήσης αιολικών και ηλιακών τεχνικών διατάξεων, που αναπτύσσονται παράλληλα με τις δημοκρατικές κοινωνικές συλλογικότητες που θα τις υποστηρίζουν.

  * Ο στόχος της σημαντικής συμμετοχής των βιοκαυσίμων στην ενέργεια και, ειδικά, στις μεταφορές να μην εξελιχθεί σε νέο περιβαλλοντικό και κοινωνικό αγκάθι. Είτε μέσω της αποδάσωσης, είτε μέσω των ρύπων κατά τη διαδικασία της παραγωγής των εντατικών καλλιεργειών, είτε μέσω της αλλαγής χρήσης μεγάλων καλλιεργειών που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την εκτίναξη των τιμών γεωργικών προϊόντων και τροφίμων.

 10. Ο/Η faros λέει:

  Άλλαξες όνομα και έγινες σαν τον … λύκο – που λέει η παροιμία «ο λύκος κι αν εγέρασε …».
  Την ξέρεις ;;; Ασφαλώς και την ξέρεις !!!

  Και σύ και ο ΣΥΝ σου, είστε ένα άδειο βαρέλι που κυλάει στον δρόμο και απλώς κάνει πολύ θόρυβο, όπως σας παρατήρησε εύστοχα μα πολύ εύστοχα ο Ιερώνυμος !!!

 11. Ο/Η Lefty λέει:

  Το Κόμμα από όλες τις γύρω περιοχές ήταν στην Καβάλα. Τι θα ακούσουμε ακόμα, να αμφισβητείται η πρωτοπορία του Κόμματος στους λαϊκούς αγώνες από τους συνασπισμένους…..Ρε Λάμπρο, τα σχόλια σε ένα κείμενο έχουν συγκεκριμένο ρόλο. Δεν είναι blog για να κάνεις copy paste ότι κείμενο θέλεις. Παρακαλώ το διαχειριστή να σβήνει τα άσχετα σχόλια.

 12. Ο/Η faros λέει:

  Lefty: Άστονε τον «άνθρωπο», είναι σε «πληρωμένη διατεταγμένη υπηρεσία» !!!
  Δεν τον λυπάσαι;;; Θα του κόψουνε τον … μισθό, αν τον βγάλω εγώ και ο Ερυθρός από τα μπλογκ μας. Φαίνεται «πληρώνεται» με το «κομμάτι»!!!

  Λάμπρε μην ακους τίποτα !!! Στο ρόλο σου, εσύ !!!

  Αντέχω εγώ, είπαμε σαν και σένα …

 13. Ο/Η alkis λέει:

  ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ!! Καιρό είχα να διασκεδάσω έτσ!. Άσε που πολλές φορές έχει τέτοιες αποστροφές ο λόγος του που εκθέτει ο ίδιος τον ΣΥΝ χωρίς να το καταλαβαίνει. Λάμπρο μην σταματάς να αποκαλύπτεις τον ρόλο του ΣΥΝ. Σε έχω ανάγκη να πλουτίζω την επιχειρηματολογία μου. Μην μας αφήσεις!! Keep up the good work!

 14. Ο/Η faros λέει:

  GO ON MR. LAMPROS !!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: