Αποκλειστικό

Η Παγκόσμια Οργάνωση Όλων Των Αθλημάτων (ατομικών και ομαδικών) η γνωστή σε όλους ΠΟΟΤΑ, στη χθεσινή της (23/10/2007) συνεδρίαση, που έγινε σε άγνωστο μέρος και άγνωστη ώρα για ευνόητους λόγους, αφού εξέτασε τα δραματικά γεγονότα που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας, όσον αφορά τα αναβολικά και το ντόπινγκ (βλέπε Ολυμπιακούς), τα στημένα παιχνίδια (παντού), τα προβλήματα στο στοίχημα κλπ. κλπ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ομόφωνα και προτείνει σε όλες τις Ομοσπονδίες όλων των αθλημάτων τα παρακάτω :

1. Στον κλασικό αθλητισμό και γενικά στα ατομικά αγωνίσματα, να επιβραβεύονται οι τρεις (3) … τελευταίοι !

2. Στα ομαδικά αθλήματα, πρωταθλητής να ανακηρύσσεται ο τελευταίος, ο οποίος και θα παίρνει μέρος στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά, ασιατικά κλπ. κύπελλα. Αντίστοιχα ο δεύτερος από το τέλος θα είναι ο δευτεραθλητής κ.ο.κ.

3. Ο πρώτος, δεύτερος κλπ. θα υποβιβάζεται ή θα χάνει κατηγορία.

4. Να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να αποφεύγεται και να τιμωρούνται αυστηρά όσοι αθλητές ή ομάδες <<θα κάθονται να χάσουν >>.

Οι αρμόδιοι πιστεύουν ακράδαντα ότι με αυτές τις αποφάσεις θα εξαφανιστούν τελείως οι κάθε είδους παράνομες δραστηριότητες (ντόπινγκ, δωροδοκίες, <<πιάσιμο διαιτητών>> κλπ.), θα γεμίσουν τα γήπεδα κόσμο, θα πάψουν τα αντιαθλητικά κ.α. συνθήματα και επιτέλους θα χειροκροτείται και ο χαμένος !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: