Για το … “διάγγελμα” του Παπανδρέου

Προφανώς, δεν χρειαζόταν κανένα μα κανένα … διάγγελμα για να καλέσει ο Γ.Παπανδρέου τη ΝΔ, τον Καρατζαφέρη, τη Μπακογιάννη και τους άλλους πρόθυμους να τον στηρίξουν πιο φανερά στον πόλεμο που κλιμακώνει κατά του λαού.

Άλλωστε, το ξέρουν και οι … πέτρες, ότι έχει ήδη δημιουργηθεί ένα μαύρο μέτωπο από μια σειρά υπηρέτες του καπιταλιστικού συστήματος, από τους απολογητές της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών κέντρων, μόνο και μόνο για να πάρουν πίσω ό,τι κέρδισαν οι εργαζόμενοι με θυσίες ετών.

Ο στόχος του Παπανδρέου (με το δήθεν “διάγγελμά” του) ήταν για άλλη μία φορά να εκβιάσει και να εξαπατήσει το λαό, την εργατική τάξη της χώρας,  ότι η πτώχευσή του γίνεται για το … καλό του και το … καλό της πατρίδας.
Πως να μην αναφωνήσει κανείς: Αμάν ! Ποιος θα μας σώσει απ΄τους … σωτήρες !

Ήρθε ο καιρός ο λαός να τους απαντήσει:
Καμιά συναίνεση, συμπόρευση με το ΚΚΕ, οργάνωση, αντεπίθεση, ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής τους και της εξουσίας των μονοπωλίων.
Τώρα !

 

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 27 other followers